Duelighedsbevis i motorpasning

Kursusbeskrivelse

Kurset arbejder mod at eleven tager Søfartsstyrelsens Duelighedsbevis i Motorpasning. Kurset giver ret til at sejle lystbåde, med over 15 meters længde, med en motor over 100 kilowatt (136 hestekræfter).

Kurset omhandler principper for motoropbygning, arbejdsgang, systemer og hjælpeudstyr, og meget andet. Kursets sigte er, at eleven lærer at finde og udbedre minde fejl, samt at bruge og vedligeholde en større motor på forsvarlig måde

Forløb / datoer / sted

Lørdag den 19. februar og søndag den 20. februar 2022

Begge dage klokken 10.00 til ca. 16.00

Der er eksamen sidst på søndagen.

Undervisning er på Ranum Efterskole College, og eksamen foregår i Rønbjerg Havn.

Individuelle forløb er også en mulighed. Ring eller skriv for nærmere aftale.

Pris og tilmelding

Undervisning: 1.100 kr.

Bog: 450 kr.

Eksamensgebyr: ca. 655 kr.

Tilmelding helst 14 dage før kursusstart, så du kan nå at bestille og læse bogen inden kursusstart.

Tilmelding under “kontakt og tilmelding”

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Asger på asgerhuno@gmail.com