Duelighedsbevis i motorpasning

Kursusbeskrivelse

Kurset arbejder mod at eleverne får taget Søfartsstyrelsens Duelighedsbevis i Motorpasning. Kurset giver ret til at sejle lystbåde over 15 meter med en motor over 100 kilowatt (136 hestekræfter) og op til 750 kilowatt.

Kurset omhandler principper for motoropbygning, arbejdsgang, systemer og hjælpeudstyr. Kursets sigte er, at eleven lærer at finde og udbedre minde fejl, samt at bruge og vedligeholde en motor på forsvarlig måde

Forløb / datoer / sted

Kurset tilrettelægges individuelt efter kursisters behov. Oftest vil det passe fint med en weekend, hvor der undervises lørdag og søndag fra klokken 10 til 16 umiddelbart efterfulgt af eksamen. Ring eller skriv (“kontakt og tilmelding”), så finder vi sammen datoer og klokkeslet.

Pris og tilmelding

Undervisning: 1.000 kr.

Bog: 450 kr.

Eksamensgebyr: 503 kr.

Tilmelding helst 14 dage før kursusstart, så du kan nå at bestille og læse bogen inden kursusstart.

Tilmelding under “kontakt og tilmelding”

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Asger på asgerhuno@gmail.com